Crearea unui site web se poate dovedi uneori o sarcină dificilă, mai ales când ești începător. Iar dacă firmele de web design practică uneori niște prețuri exorbitante chiar și pentru cele mai simple site-uri, era cu adevărat nevoie ca lucrurile să se schimbe cumva. Așa a luat ființă acest site.

Tutorialul despre crearea unui site web explică în cele mai mici detalii etapele creării unui site web, motiv pentru care se dorește a fi un ghid de referință pentru toți cei care vor să aibă o prezență online fără investiții costisitoare.

De notat faptul că tutorialul a fost conceput de o asemenea manieră încât să fie ușor de înțeles de orice utilizator, indiferent de gradul de pregătire sau nivelul de cunoștințe. De aceea, dacă unele informații par simpliste, sau dacă modul de prezentare al acestora nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, acest lucru se întâmplă doar pentru a nu sacrifica scopul educativ al acestui ghid.

Ai anumite nelămuriri în ceea ce privește modalitatea de creare a unui site web? Trimite un mesaj la adresa de e-mail info[at]cumfaciunsite.net (înlocuiește "[at]" cu "@") și acordă până la 24 de ore pentru a primi un răspuns. Mesajele prin care se solicită informații referitoare la realizarea unui site web vor fi tratate cu prioritate.

autorul